POST PAGE ADVERT

Post Page Advertisement [Top]


Ο Πανηλιακός νίκησε με τελικό σκορ 1-3 την ομάδα της Λιχάδας στην 9η αγωνιστική και παραμένει δεύτερος με 23 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Το σκορ άνοιξε ο Σταμούλης Κουκούρας, στο 20΄ από κοντά, βάζοντας μπροστά τον Πανηλιακό, 0-1.

Στο 21΄ ήταν σειρά του νεοαποκτηθέντος Κούβαρη (έπαιζε στον Πανηλιακό) με απευθείας εκτέλεση φάουλ να έχει πολύ καλή στιγμή, αφού η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Μιλάνι.

Στο 33΄ ο Τσώνος εκτελεί κόρνερ και η μπάλα μπαίνει στην περιοχή, την παίρνει ο Κώστας Αγγελόπουλος και από κοντά βρήκε τα δίχτυα, κάνοντας το 0-2.

Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Κούβαρης παίρνει την μπάλα μετά από εκτέλεση  φάουλ και με κοντινό πλασέ στην κλειστή γωνία, μείωσε σε 1-2, σκορ και του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 80΄ ο Αρετσίνης είδε κόκκινη κάρτα για τη Λιχάδα και στο 86΄ ο Ξυδερός από πλευράς της ομάδας μας. 

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 93΄, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Σταμούλης Κουκούρας βρήκε για άλλη μια φορά τα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 1-3, κρατώντας την ομάδα μας σε θέση διεκδίκησης του πρωταθλήματος.


ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ:

Μιλάνι, Γερογεωργάκης (32′ Παπασταμούλος), Μπέμπελος, Αλεξίου, Νεανίδης, Ξυδερός, Τσώνος (90′ Μπλέτσας), Κομποθανάσης, Κουκούρας, Αγγελόπουλος, Μαργκεγκάι (67′ Κατσάρης).


ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΦΩΤΟΥ

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΦΩΤΟΥ

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib