POST PAGE ADVERT

Post Page Advertisement [Top]


Δελτίο Τύπου

=========


Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων στην Εύβοια όπου την ομάδα μας εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχηγός Κος Γρηγόρης Παυλούδης.

Εφέτος η ομάδας μας προέβει σε μια ριζική αλλαγή εκπροσωπώντας την ακριβή φιλοσοφία της όπου ορίστικε από την ίδρυση της.

Η ομάδας μας εφέτος εκπροσωπείται από 22 νεαρούς αθλητές με μέσο όρο ηλικίας τα 14,6 έτη καθώς και απο 4 παίκτες της παλαιάς φρουράς, σκοπός αυτής της ενέργειας είναι οι νεαροί μας παίκτες να μπορέσουν να μετεξελιχθούν και να αποτελέσουν στο μέλλον τους νέους παίκτες της μεγάλης ομάδας της Ιστιαίας.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα του Πανηλιακού θα απαρτίζουν και την ομάδα της Κ-16, εφέτος σαν έδρα θα έχουμε το γήπεδο της Αιδηψού μιας και ο αγωνιστικός χώρος της φυσικής μας έδρας του γηπέδου της Ιστιαίας είναι σε κάκιστη κατάσταση παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συντηρητών του, ενώ ο Δήμος καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Η ομάδα μας έχει προγραμματίσει τον ερχόμενο Οκτώβριο συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Κο Μαυρωτά καθώς και με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Κο Γκαγκάτση για την παρουσίαση πλάνου όπου έχει να κάνει με την καλυτέρευση των συνθηκών ενός σωματείου στην πλέον δυπρόσιτη περιοχή της Ελλάδος την Βόρεια Εύβοια.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου η ομάδα μας έχει διοργανώσει την ετήσια χοροσπερίδα της στο Κέντρο Διασκέδασης "Μπαρμπούνης" με τον Πέτρο Ίμβριο όπου θα απαρτίζεται από δυο τραγουδίστριες και 5 μελή ορχήστρα, η τιμή της προσκλήσεως είναι 10 ευρώ και μπορείτε να τις προμηθευτείται από τον Κο Χρήστο Μπαρμπούνη.

Η ομάδα μας έχει διαθέσιμες της κάρτες διαρκείας στην τιμή των 30 ευρώ σαν ενίσχυση του συλλόγου μας και θα μπορείτε να τις προμηθεύεστε κατά την διάρκεια των αγώνων στην είσοδο του γηπέδου καθώς και κατά την διάρκεια της ετήσιας χοροσπερίδας, με την κάρτα διαρκείας θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας.

Η ομάδα μας είναι στην διαδικασία μεταγραφής 4 νεαρών παικτών απο την Γκάνα όπου αγωνίζονται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χωρας τους και συγκεκριμένα στην ομάδα Β κατηγορίας την Akatsi All Stars F/C, οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα μας εως το τέλος της σεζόν και οι υπόλοιποι δυο θα δοθούν σαν δανεικοί σε άλλες ομάδες.


Εκ του Δ.Σ.

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΦΩΤΟΥ

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΦΩΤΟΥ

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib